Reviews

logo-Plan-Keukens

De kwaliteit van onze keukens en inbouwapparatuur spreekt voor zich. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens en 5 jaar volledige garantie op onze inbouwapparatuur en fornuizen.

Maar wie kan er beter over onze kwaliteit oordelen dan onze klanten? Na elke aankoop vragen wij hun objectieve mening, die we hier graag delen.    

Marcel van Melsen uit Eijsden

We hebben de nieuwe Combi-Steamer uitgeprobeerd en het resultaat is echt een dag en nacht van verschil. Tot nu toe alles perfect gaar.

Dyanne Sleijpen uit Bemelen

Geweldige service, hele fijne vakkundige werknemers en top kwaliteit. Bedankt voor de fijne zaken en onze mooie keuken!

Jan Streefkerk, Siemens

Plan Keukens is een keukenbedrijf waar vakmensen werken met een grote passie voor kwaliteit en service

Grenzeloos kookplezier

Afgelopen maand begaf mijn keramische kookplaat het na jarenlange trouwe dienst. Na wat omzwervingen kwamen wij in Gulpen terecht, waar de enige juiste en passende oplossing werd geboden. Onze bestaande kookplaat met geïntegreerde friteuse vervangen door een megamooie inductieplaat. Keurig, snel en vakkundig. Dat noem ik nog eens een grenzeloze service!

Veronique Rutten

Ik wilde jullie bedanken voor de topservice! Ruud kwam vanavond nog langs om het piepende scharnier te vervangen. Echt fantastisch.

Frans Habets

Recent een geheel nieuwe oven van Siemens gekregen via Plan Keukens. Dit ondanks dat de garantie van 5 jaar voorbij was. Bedankt voor de zeer goede service van jullie bedrijf.

Fam. Dörenberg-Trijbels

Hoera! In december was het 25 jaar(!) geleden dat jullie onze keuken hebben geplaatst. Wij hebben de keuken veel gebruikt met vier personen. De keuken is ons altijd goed bevallen en in 25 jaar tijd hebben we alleen de witte grepen vervangen door rvs-grepen en een keer de kraan. Voor de rest is nog alles aanwezig. Kort samengevat: prima degelijke keuken, die het nog steeds prima doet.

Sylvia

Op zoek naar een geschikte kookplaat voor onze bestaande keuken zijn we perfect geslaagd bij Plan Keukens in Gulpen. Goed advies, keurig op tijd, netjes geïnstalleerd en de zekerheid van 5 jaar volledige garantie.