Reviews

De kwaliteit van onze keukens en inbouwapparatuur spreekt voor zich. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens en 5 jaar volledige garantie op onze inbouwapparatuur en fornuizen.

Maar wie kan er beter over onze kwaliteit oordelen dan onze klanten? Na elke aankoop vragen wij hun objectieve mening, die we hier graag delen.    

Familie Pelsser uit Gulpen

Vandaag is de laatste hand gelegd aan de keuken. Het is beter geworden dan we vooraf hebben kunnen bedenken. Dank jullie wel voor de geweldige service vanaf begin tot aan de hele afwerking! Het is een geweldig resultaat! Dank aan iedereen van Plan Keukens! In een woord! SUPER!!!

Familie Scheeren uit Heerlen

Niets dan lof voor de wijze waarop u uiteindelijk aan het aftersales proces uitvoering heeft gegeven. Dat siert u. We zijn blij met de nieuwe wasemkap. Ze functioneert prima, mede dankzij de goede installatie door uw medewerker en we zijn eindelijk verlost van kookgeuren. We danken u voor de service en wensen u en uw medewerkers verder goede zaken toe.

Familie Hartmann uit Eys

We zijn zeer goed geadviseerd, zowel op gebied van technische aspecten als apparatuur. Monteurs hebben zeer zorgvuldig en enthousiast gewerkt. Hebben hart voor hun vak!

Familie Gouders uit Kerkrade

Graag zouden wij onze dank en complimenten willen uitspreken voor de professionele manier waarop een probleem met 2 keukenkastjes bij ons is opgelost.

Familie Debie uit Landgraaf

Hartelijk dank voor jullie goede informatie, geweldige service, geduld en vriendelijkheid. Wij zijn heel erg blij met onze keuken, die mede door jullie een ” juweeltje” voor ons huis is. Wij zullen Plan Keukens zeker aanbevelen!