Reviews

logo-Plan-Keukens

De kwaliteit van onze keukens en inbouwapparatuur spreekt voor zich. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens en 5 jaar volledige garantie op onze inbouwapparatuur en fornuizen.

Maar wie kan er beter over onze kwaliteit oordelen dan onze klanten? Na elke aankoop vragen wij hun objectieve mening, die we hier graag delen.    

Familie Giesen uit Maastricht

Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we er snel achter, dat bijna geen enkele keukenzaak een totale ontzorging kon aanbieden. Bij jullie kon dat wel. Alles werd geregeld. Afbreken en afvoer oude keuken, loodgieter en electromonteur. Alle afspraken en planningen verliepen, zoals vooraf afgesproken. De monteurs werkten netjes en hebben een prachtige keuken afgeleverd. We zijn zeer tevreden over jullie totaal ontzorgingspakket. Chapeau Plan Keukens!

Familie Duijzings uit Bocholtz

Beste personeel van Plan Keukens, Bij deze willen wij de verkopers en de plaatsers van de keuken allemaal hartelijk danken voor hun inzet, het meedenken, het perfect afwerken en plaatsen van onze keuken. Zowel in de winkel als thuis zijn wij zeer goed door jullie geholpen. Helemaal naar onze smaak en met een woord prachtig!!

Familie Bosch uit Heerlen

Een van de weinige bedrijven tijdens onze nieuwbouwproject die dynamisch en meedenkend zijn. Een groot compliment voor jullie team en bedrijf!

Familie Vluggen uit Stokhem

Afgelopen jaar een keuken gekocht. Super service en goed advies. Hier krijg je kwaliteit voor je geld. Problemen met vol houten deurtjes. Geen probleem! We bestellen nieuwe.. Top bedrijf en aardig personeel.

Familie Meijers uit Brunssum

Beste medewerkers van Plan Keukens. Bijna 17 jaar geleden kochten wij bij jullie een keuken….een room witte. Omdat wij destijds een vrijstaande RVS vaatwasser hadden, hebben jullie die destijds in de keuken ingebouwd. Jullie advies was….een voorplaat er toch bij te bestellen want stel die oude gaat kapot…dan hebben we in ieder geval een voorplaat in dezelfde kleur als de keuken. Qua kosten was dat bijna niks. Zo gezegd, zo gedaan. Al die jaren heeft die plaat op zolder in karton gelegen, ingepakt in een kartonnen verpakking. Nu ging onze kapot…en moesten we dus een nieuwe vaatwasser kopen. Deze keer werd het een volledig geïntegreerde vaatwasser. Oh ja….waar is die plaat? Want die had ik nu nodig. Ik zoeken op zolder….en ja hoor…daar was hij…samen met het destijds erbij geleverde handvat. Maar ja…bijna 17 jaar ingepakt te hebben gestaan….was nog maar de vraag hoe het met het kleurverschil zou zijn. Nou…ik kan jullie mededelen…..totaal geen verschil Bij deze wil ik jullie allen een compliment geven. Daarbij ben ik ook zo blij dat jullie mij dit destijds hebben geadviseerd om er een extra plaat bij te bestellen met handvat. Met deze mail ik jullie alleen laten weten dat jullie een bedrijf zijn, die met de klant mee denkt. Super…jullie service….nu nog na bijna 17 jaar wederom een super positieve ervaring. Één ding is zeker…..mijn volgende keuken, word er weer één van Plan Keukens!! Groeten van fam. Meijer uit Brunssum

Familie Pelsser uit Gulpen

Vandaag is de laatste hand gelegd aan de keuken. Het is beter geworden dan we vooraf hebben kunnen bedenken. Dank jullie wel voor de geweldige service vanaf begin tot aan de hele afwerking! Het is een geweldig resultaat! Dank aan iedereen van Plan Keukens! In een woord! SUPER!!!

Familie Scheeren uit Heerlen

Niets dan lof voor de wijze waarop u uiteindelijk aan het aftersales proces uitvoering heeft gegeven. Dat siert u. We zijn blij met de nieuwe wasemkap. Ze functioneert prima, mede dankzij de goede installatie door uw medewerker en we zijn eindelijk verlost van kookgeuren. We danken u voor de service en wensen u en uw medewerkers verder goede zaken toe.

Familie Hartmann uit Eys

We zijn zeer goed geadviseerd, zowel op gebied van technische aspecten als apparatuur. Monteurs hebben zeer zorgvuldig en enthousiast gewerkt. Hebben hart voor hun vak!