Reviews

De kwaliteit van onze keukens en inbouwapparatuur spreekt voor zich. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens en 5 jaar volledige garantie op onze inbouwapparatuur en fornuizen.

Maar wie kan er beter over onze kwaliteit oordelen dan onze klanten? Na elke aankoop vragen wij hun objectieve mening, die we hier graag delen.    

Familie Cohen uit Maastricht

Hartelijk dank voor de prachtige keuken. Ook dank voor de accurate afhandeling. Iedereen hield zich aan de gemaakte afspraken, was vriendelijk en behulpzaam, werkte netjes en ruimde op. Fijn dat het allemaal centraal geregeld was. Nu hoeven we alleen nog maar te genieten!  

Familie Cremers uit Meerssen

Bij deze onze hartelijke dank voor de zeer snelle vervanging van onze op hol geslagen afzuigkap. De nieuwe afzuigkap doet het uitstekend en wij koken en slapen weer rustig.

Familie Persoon uit Hoensbroek

Niet alleen de service tijdens de aankoop van een keuken( 2 jaar geleden ). De service bij het plaatsen van een keuken en de dagen erna, maar zeker ook de prima service na 2 jaar. De kokend waterkraan is snel en vakkundig vervangen, kastjes even nalopen, geen probleem! Plan Keukens, bedankt.  

Familie Muller uit Landgraaf

Wij willen graag nog een keer laten weten dat we erg blij zijn met onze mooie nieuwe keuken, nogmaals heel veel dank daarvoor.        

Familie Wessels uit Wijnandsrade

Bedankt voor de fijne gesprekken, alle tips en het meedenken tijdens het plaatsen van de keuken! We zijn wederom erg blij geweest dat we de keuken bij jullie besteld hebben en genieten al 3 weken van ons nieuwe huis. De cadeaubon die we hebben gekregen was de kers op de taart. Wat een after sales;) chapeau!

Familie Giesen uit Maastricht

Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we er snel achter, dat bijna geen enkele keukenzaak een totale ontzorging kon aanbieden. Bij jullie kon dat wel. Alles werd geregeld. Afbreken en afvoer oude keuken, loodgieter en electromonteur. Alle afspraken en planningen verliepen, zoals vooraf afgesproken. De monteurs werkten netjes en hebben een prachtige keuken afgeleverd. We zijn zeer tevreden over jullie totaal ontzorgingspakket. Chapeau Plan Keukens!

Familie Duijzings uit Bocholtz

Beste personeel van Plan Keukens, Bij deze willen wij de verkopers en de plaatsers van de keuken allemaal hartelijk danken voor hun inzet, het meedenken, het perfect afwerken en plaatsen van onze keuken. Zowel in de winkel als thuis zijn wij zeer goed door jullie geholpen. Helemaal naar onze smaak en met een woord prachtig!!

Familie Bosch uit Heerlen

Een van de weinige bedrijven tijdens onze nieuwbouwproject die dynamisch en meedenkend zijn. Een groot compliment voor jullie team en bedrijf!

Familie Vluggen uit Stokhem

Afgelopen jaar een keuken gekocht. Super service en goed advies. Hier krijg je kwaliteit voor je geld. Problemen met vol houten deurtjes. Geen probleem! We bestellen nieuwe.. Top bedrijf en aardig personeel.

Familie Meijers uit Brunssum

Beste medewerkers van Plan Keukens. Bijna 17 jaar geleden kochten wij bij jullie een keuken….een room witte. Omdat wij destijds een vrijstaande RVS vaatwasser hadden, hebben jullie die destijds in de keuken ingebouwd. Jullie advies was….een voorplaat er toch bij te bestellen want stel die oude gaat kapot…dan hebben we in ieder geval een voorplaat in dezelfde kleur als de keuken. Qua kosten was dat bijna niks. Zo gezegd, zo gedaan. Al die jaren heeft die plaat op zolder in karton gelegen, ingepakt in een kartonnen verpakking. Nu ging onze kapot…en moesten we dus een nieuwe vaatwasser kopen. Deze keer werd het een volledig geïntegreerde vaatwasser. Oh ja….waar is die plaat? Want die had ik nu nodig. Ik zoeken op zolder….en ja hoor…daar was hij…samen met het destijds erbij geleverde handvat. Maar ja…bijna 17 jaar ingepakt te hebben gestaan….was nog maar de vraag hoe het met het kleurverschil zou zijn. Nou…ik kan jullie mededelen…..totaal geen verschil Bij deze wil ik jullie allen een compliment geven. Daarbij ben ik ook zo blij dat jullie mij dit destijds hebben geadviseerd om er een extra plaat bij te bestellen met handvat. Met deze mail ik jullie alleen laten weten dat jullie een bedrijf zijn, die met de klant mee denkt. Super…jullie service….nu nog na bijna 17 jaar wederom een super positieve ervaring. Één ding is zeker…..mijn volgende keuken, word er weer één van Plan Keukens!! Groeten van fam. Meijer uit Brunssum