Over ons

logo-Plan-Keukens

Al meer dan 40 jaar vallen onze keukenconcepten in de smaak. Zelfs bij de meest veeleisende klanten. Daar zijn we als zelfstandig en krachtig familiebedrijf in de tweede generatie best trots op. Net zoals onze klanten trots blijven op hun keuken.

ONS GEHEIM? Wij maken van elke nieuwe keuken een feest. Van gratis advies in onze showroom tot en met persoonlijke aandacht na de kookklare oplevering. Zelfs na onze 10 jaar volledige garantie op de keuken.

“Vertrouwen is de basis van onze klantrelatie. Daarom vragen wij geen aanbetaling.” 

FAMILIEBEDRIJF

Het begint meer dan 40 jaar geleden, om precies te zijn op vrijdag 1 april 1976, als Plan Keukens in Slenaken opent. Op steenworp afstand van de huidige showroomlocatie aan de Rijksweg in Gulpen. Inmiddels is de tweede generatie tot dit traditierijk Limburgs en zelfstandig familiebedrijf toegetreden om met de gewaardeerde persoonlijke aandacht en toewijding de kernwaarden ‘kwaliteit’ en ‘service’ onvoorwaardelijk waar te maken. Hierin schuilt de kracht van ons familiebedrijf. Onze klanten ervaren dat als een onderscheidende meerwaarde.

VAKMANSCHAP

In de schoonheid van elke nieuwe keuken weerspiegelt zich een knap staaltje vakmanschap uit eigen keuken. Daarbij leggen wij de lat hoog. Een keuken plaatsen vraagt tijd en aandacht. Die nemen onze eigen vakmensen graag voor u. Om zo de details niet uit het oog te verliezen. En de keuken van uw dromen te realiseren.

Service vraagt evenzeer om vakmanschap en garandeert dat wij u ook buiten de lange garantietermijn van 10 jaar uit de nood helpen. Bij inbouwapparaat geldt overigens 5 jaar. Vakmanschap komt ook boven bij onze adviseurs, die steeds met de tijd mee zijn. Zij wijden u graag in over de nieuwste technologische toepassingen van de eigentijdse keuken. 

DUURZAAMHEID

Aandacht en respect voor mens en omgeving zijn steeds vaker doorslaggevend bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Keukens van duurzame materialen ontzien niet alleen ons milieu, maar gaan ook langer mee. Waterbesparende kranen en energiezuinige apparatuur leveren bovendien een belangrijke kostenbesparing op. Een duurzame innovatie zijn onze fornuizen met inductiekookplaten.

Vanuit onze sociaal-maatschappelijke betrokkenheid verbinden wij graag onze naam aan sport, cultuur en op de mens gerichte initiatieven. Steeds in relatie met onze kernwaarden zoals regionaal, eerlijk, gezond, veilig en belevend.