Reviews

De kwaliteit van onze keukens en inbouwapparatuur spreekt voor zich. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens en 5 jaar volledige garantie op onze inbouwapparatuur en fornuizen.

Maar wie kan er beter over onze kwaliteit oordelen dan onze klanten? Na elke aankoop vragen wij hun objectieve mening, die we hier graag delen.    

Familie Louvenberg uit Heerlen

Heel hartelijk dank voor de uitstekende service. Het keukenblok in de kelder is erg mooi geworden en we zijn er erg blij mee. Ook de nieuwe keuken bevalt nog steeds heel goed.

Familie Lendfers uit Roermond

Ik wil jullie en alle monteurs bedanken voor de goede zorgen. Ik vind dat ik de mooiste en fijnste keuken heb van de wereld. Het is een genot om in mijn keuken te koken en te bakken. De monteurs hebben mooi en goed werk geleverd en zijn ook netjes te werk gegaan. Ik wil jullie daar nogmaals heel erg voor bedanken.

Familie Haazen uit Geulle

Bij deze wil ik u alsnog bedanken voor het spoedige inplannen van de reparatie van het deurtje van het keukenkastje. Een service, die wordt onthouden en doorverteld! Nogmaals dank.  

Familie Amkreutz uit Kerkrade

Mogen we even zeggen dat de snelle service en vakkundige en plezierige uitvoering van het herstelwerk aan de keuken, ons wederom heeft bevestigd dat Plan Keukens de prima naam waar maakt. Een welgemeend dank je wel en complimenten.

Familie Eurlings-van den Hove uit Schin op Geul

Heel erg bedankt voor de prettige service rondom het plaatsen van onze keuken. We hebben tijdens de verkoop altijd het gevoel gehad dat er met ons werd meegedacht en vanuit onze wensen een optimaal plan werd opgesteld. Dat hadden we ook anders meegemaakt bij andere zaken waar we zijn gaan orienteren…..Het plaatsen/monteren verliep over het algemeen heel vlot en als we ergens tegenaan liepen werd er ook altijd meegedacht en geholpen, ook door alle betrokken vakmensen. We zijn heel blij met het resultaat! Nogmaals bedankt.

Familie Dreessen uit Margraten

Eind vorig jaar waren wij aan een nieuwe keuken toe en na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Plan Keukens uit. De reviews op jullie site bevestigden onze ervaring bij de eerste keuken die we in 1980 bij jullie kochten. We hebben inmiddels ervaren dat jullie keukens nog steeds van heel hoge kwaliteit zijn. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken: de deskundige en persoonlijke advisering bij het uitzoeken, de planning die precies klopte, de montage door jullie medewerkers en het loodgieterswerk waren perfect. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Bedankt voor de uitstekende service!

Familie Collaris uit Wijnandsrade

Wat een top zaak is dit. Alles perfect geregeld. Een echt familiebedrijf die weten “service” inhoud. Heel goede geholpen tijdens het samenstellen van de keuken. Geen poespas met zoveel korting krijgen jullie, als jullie vandaag beslissen. Of als concurrent een prijs heeft gegeven dat ze dan weet ik niet hoeveel gaan zakken met de prijs. Gewoon een goede, duidelijke en eerlijke prijs voor de kwaliteit waar ze garant voor staan. Levering precies zoals afgesproken en montage door echte vakmensen. Monteurs die denken in oplossingen en niet in problemen. Denken in oplossingen geldt niet alleen voor de monteurs, maar zeer zeker ook voor Joyce. Daar waar twee kleine punten niet helemaal klopten heeft ze het perfect opgelost zonder ook maar een moment moeilijk te doen. Dat noemen wij nu service.

Fam. Debets uit Eys

Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken en we willen jullie nogmaals bedanken voor het geduld en de hele goeie service.

Familie Janssen uit Cadier en Keer

Prettige begeleiding in de winkel, monteurs erg kundig, plezierig en correct in omgang. Het hele proces is zeer prettig verlopen. Complimenten!  

Familie de Leeuw-Trimp uit Heerlen

Afgelopen zaterdag is op een uitstekende manier het kleurverschil tussen de deurtjes  van onze keuken verholpen. We waren aangenaam verrast dat niet de twee afwijkende deurtjes werden vervangen maar alle frontjes. De keuken ziet er weer als nieuw uit in de kleur, zoals wij ons die bij aankoop voorgesteld hadden: minder beige maar meer grijs. Verder zijn de handgrepen ook meer gepolijst. De “oude”handgrepen waren nogal ruw en veroorzaakten af en toe gaatjes in de kleding. Nu is alles mooi glad. Wij waren bij de aankoop van de keuken en apparatuur al zeer tevreden over de advisering en de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst. Nu hebben wij ook kennis mogen maken met de uitstekende service van Plan Keukens. Top!! Wij willen ook Mario bedanken. Hij is een vakman en heeft de deurtjes prima geplaatst en afgesteld. Hartelijke dank en voor ons is er maar een adres voor keuken: Plan Keukens in Gulpen