Reviews

logo-Plan-Keukens

De kwaliteit van onze keukens en inbouwapparatuur spreekt voor zich. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens en 5 jaar volledige garantie op onze inbouwapparatuur en fornuizen.

Maar wie kan er beter over onze kwaliteit oordelen dan onze klanten? Na elke aankoop vragen wij hun objectieve mening, die we hier graag delen.    

Familie Collaris uit Wijnandsrade

Wat een top zaak is dit. Alles perfect geregeld. Een echt familiebedrijf die weten “service” inhoud. Heel goede geholpen tijdens het samenstellen van de keuken. Geen poespas met zoveel korting krijgen jullie, als jullie vandaag beslissen. Of als concurrent een prijs heeft gegeven dat ze dan weet ik niet hoeveel gaan zakken met de prijs. Gewoon een goede, duidelijke en eerlijke prijs voor de kwaliteit waar ze garant voor staan. Levering precies zoals afgesproken en montage door echte vakmensen. Monteurs die denken in oplossingen en niet in problemen. Denken in oplossingen geldt niet alleen voor de monteurs, maar zeer zeker ook voor Joyce. Daar waar twee kleine punten niet helemaal klopten heeft ze het perfect opgelost zonder ook maar een moment moeilijk te doen. Dat noemen wij nu service.

Fam. Debets uit Eys

Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken en we willen jullie nogmaals bedanken voor het geduld en de hele goeie service.

Familie Janssen uit Cadier en Keer

Prettige begeleiding in de winkel, monteurs erg kundig, plezierig en correct in omgang. Het hele proces is zeer prettig verlopen. Complimenten!  

Familie de Leeuw-Trimp uit Heerlen

Afgelopen zaterdag is op een uitstekende manier het kleurverschil tussen de deurtjes  van onze keuken verholpen. We waren aangenaam verrast dat niet de twee afwijkende deurtjes werden vervangen maar alle frontjes. De keuken ziet er weer als nieuw uit in de kleur, zoals wij ons die bij aankoop voorgesteld hadden: minder beige maar meer grijs. Verder zijn de handgrepen ook meer gepolijst. De “oude”handgrepen waren nogal ruw en veroorzaakten af en toe gaatjes in de kleding. Nu is alles mooi glad. Wij waren bij de aankoop van de keuken en apparatuur al zeer tevreden over de advisering en de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst. Nu hebben wij ook kennis mogen maken met de uitstekende service van Plan Keukens. Top!! Wij willen ook Mario bedanken. Hij is een vakman en heeft de deurtjes prima geplaatst en afgesteld. Hartelijke dank en voor ons is er maar een adres voor keuken: Plan Keukens in Gulpen

Familie Cohen uit Maastricht

Hartelijk dank voor de prachtige keuken. Ook dank voor de accurate afhandeling. Iedereen hield zich aan de gemaakte afspraken, was vriendelijk en behulpzaam, werkte netjes en ruimde op. Fijn dat het allemaal centraal geregeld was. Nu hoeven we alleen nog maar te genieten!  

Familie Cremers uit Meerssen

Bij deze onze hartelijke dank voor de zeer snelle vervanging van onze op hol geslagen afzuigkap. De nieuwe afzuigkap doet het uitstekend en wij koken en slapen weer rustig.

Familie Persoon uit Hoensbroek

Niet alleen de service tijdens de aankoop van een keuken( 2 jaar geleden ). De service bij het plaatsen van een keuken en de dagen erna, maar zeker ook de prima service na 2 jaar. De kokend waterkraan is snel en vakkundig vervangen, kastjes even nalopen, geen probleem! Plan Keukens, bedankt.  

Familie Muller uit Landgraaf

Wij willen graag nog een keer laten weten dat we erg blij zijn met onze mooie nieuwe keuken, nogmaals heel veel dank daarvoor.        

Familie Wessels uit Wijnandsrade

Bedankt voor de fijne gesprekken, alle tips en het meedenken tijdens het plaatsen van de keuken! We zijn wederom erg blij geweest dat we de keuken bij jullie besteld hebben en genieten al 3 weken van ons nieuwe huis. De cadeaubon die we hebben gekregen was de kers op de taart. Wat een after sales;) chapeau!

Familie Giesen uit Maastricht

Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we er snel achter, dat bijna geen enkele keukenzaak een totale ontzorging kon aanbieden. Bij jullie kon dat wel. Alles werd geregeld. Afbreken en afvoer oude keuken, loodgieter en electromonteur. Alle afspraken en planningen verliepen, zoals vooraf afgesproken. De monteurs werkten netjes en hebben een prachtige keuken afgeleverd. We zijn zeer tevreden over jullie totaal ontzorgingspakket. Chapeau Plan Keukens!

Familie Duijzings uit Bocholtz

Beste personeel van Plan Keukens, Bij deze willen wij de verkopers en de plaatsers van de keuken allemaal hartelijk danken voor hun inzet, het meedenken, het perfect afwerken en plaatsen van onze keuken. Zowel in de winkel als thuis zijn wij zeer goed door jullie geholpen. Helemaal naar onze smaak en met een woord prachtig!!