Reviews

logo-Plan-Keukens

De kwaliteit van onze keukens en inbouwapparatuur spreekt voor zich. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens en 5 jaar volledige garantie op onze inbouwapparatuur en fornuizen.

Maar wie kan er beter over onze kwaliteit oordelen dan onze klanten? Na elke aankoop vragen wij hun objectieve mening, die we hier graag delen.    

Jan Streefkerk, Siemens

Plan Keukens is een keukenbedrijf waar vakmensen werken met een grote passie voor kwaliteit en service

Grenzeloos kookplezier

Afgelopen maand begaf mijn keramische kookplaat het na jarenlange trouwe dienst. Na wat omzwervingen kwamen wij in Gulpen terecht, waar de enige juiste en passende oplossing werd geboden. Onze bestaande kookplaat met geïntegreerde friteuse vervangen door een megamooie inductieplaat. Keurig, snel en vakkundig. Dat noem ik nog eens een grenzeloze service!

Veronique Rutten

Ik wilde jullie bedanken voor de topservice! Ruud kwam vanavond nog langs om het piepende scharnier te vervangen. Echt fantastisch.

Frans Habets

Recent een geheel nieuwe oven van Siemens gekregen via Plan Keukens. Dit ondanks dat de garantie van 5 jaar voorbij was. Bedankt voor de zeer goede service van jullie bedrijf.

Fam. Dörenberg-Trijbels

Hoera! In december was het 25 jaar(!) geleden dat jullie onze keuken hebben geplaatst. Wij hebben de keuken veel gebruikt met vier personen. De keuken is ons altijd goed bevallen en in 25 jaar tijd hebben we alleen de witte grepen vervangen door rvs-grepen en een keer de kraan. Voor de rest is nog alles aanwezig. Kort samengevat: prima degelijke keuken, die het nog steeds prima doet.

Sylvia

Op zoek naar een geschikte kookplaat voor onze bestaande keuken zijn we perfect geslaagd bij Plan Keukens in Gulpen. Goed advies, keurig op tijd, netjes geïnstalleerd en de zekerheid van 5 jaar volledige garantie.

Fam. Schmets

Een jaar of 5 geleden hebben wij besloten om een keuken op maat te laten maken. De keuken moest naar onze wensen voldoen. Namelijk een keuken die makkelijk te onderhouden is , een groot fornuis met een ruime oven en een fraai design met veel  houtelementen. Na een aantal bedrijven bezocht te hebben was onze keuze vrij makkelijk. Plan Keukens zou voor onze de juiste partij zijn. Wat ons meteen aansprak waren de professionele verkopers  met hun  advies en een ruime keuze en assortiment aan mogelijkheden die zij ons konden bieden. Over de prijs mogen wij ook zeker niet klagen. We zijn tot op heden zeer tevreden en we kunnen de kwaliteit en service aan iedereen aanbevelen.

Marc en Renate

We zijn zo blij met de heerlijke keuken! Het is echt een plekje om tot rust te komen!! We genieten er elke dag van!