Reviews

logo-Plan-Keukens

De kwaliteit van onze keukens en inbouwapparatuur spreekt voor zich. Daarom geven wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens en 5 jaar volledige garantie op onze inbouwapparatuur en fornuizen.

Maar wie kan er beter over onze kwaliteit oordelen dan onze klanten? Na elke aankoop vragen wij hun objectieve mening, die we hier graag delen.    

Fam. Schmets

Een jaar of 5 geleden hebben wij besloten om een keuken op maat te laten maken. De keuken moest naar onze wensen voldoen. Namelijk een keuken die makkelijk te onderhouden is , een groot fornuis met een ruime oven en een fraai design met veel  houtelementen. Na een aantal bedrijven bezocht te hebben was onze keuze vrij makkelijk. Plan Keukens zou voor onze de juiste partij zijn. Wat ons meteen aansprak waren de professionele verkopers  met hun  advies en een ruime keuze en assortiment aan mogelijkheden die zij ons konden bieden. Over de prijs mogen wij ook zeker niet klagen. We zijn tot op heden zeer tevreden en we kunnen de kwaliteit en service aan iedereen aanbevelen.

Marc en Renate

We zijn zo blij met de heerlijke keuken! Het is echt een plekje om tot rust te komen!! We genieten er elke dag van!